Å jobbe i skyene, i skyene

I skrivende øyeblikk sitter jeg på et fly (SK 4676) fra Alicante til Oslo. Jeg har ikke noen av mine filer lastet ned på min Surface 4 Pro, men siden jeg har Wifi på flyet så har jeg tilgang på alt som finnes av filer på vårt felles område. Om en av konsulentene som jobber sammen med meg oppdaterer et dokument så kan jeg se det umiddelbart. Jeg svarer også på epost og har en Skype chat åpen mot en av våre samarbeidspartnere hvor vi diskuterer en felles kunde vi har.

 ITStyring.no AS leverer Office 365 tjenester. Men vi bruker også de samme tjenestene selv. Vi har ingen egen server for våre dokumenter, eposter, og annet som produseres. Det vi har er en full skyløsning fra Microsoft som gir oss Sharepoint for våre felles filer, OneDrive for personlige filer, Exchange for epost og Skype for business for samhandling og direkte kommunikasjon mot interne og eksterne resurser.

Selvfølgelig er jeg begrenset til at jeg må ha internet for at jeg skal kunne gjøre jobben min. Men det begynner å bli et forsvinnende problem nå som vi har fått wifi på flyene. Det er bare på sørlandsbanen til NSB at man ikke har internett når man reiser med offentlig transport. Det blir sikkert fikset snart det og.

Fra Spania har jeg i løpet av ferien min hatt mulighet til å følge med på KPI tall for min bedrift og svart på epost som har vært så pass viktig at de ikke kunne vente. Heldigvis ikke mange av de.

Hvis du har lyst til å se hvor effektivt du kan jobbe med Office 365, så inviter en av oss på en kopp kaffe så skal vi vise deg hvordan vi gjør det.

Illustrasjon: dxc.technology

Fant du det du letet etter?