Blir du litt irritert når du må installere oppdateringer?

Du har Windows, eller kanskje OSX og med jevne mellomrom må du installere oppdateringer. Du blir kanskje litt irritert, men det er det ingen grunn til. I noen tilfeller har de fikset et sikkerhetshull som man ikke kunne forutse når Windows eller OSX ble laget, og i andre tilfeller har de forbedret ytelse eller til og med lagt til funksjonalitet. Dette har ingenting med åpen mot lukket kildekode. Det er bare sånn det er og sånn det burde være.

Mange spør seg hvorfor de ikke kunne gjort det riktig første gang, men hvis man sammenligner dette med et hus, så vet man at det ikke går veldig lang tid fra et hus er bygget til man finner ut at man skal male om barnerommet. Eller kanskje det var dumt å ha vinduet i stua akkurat der. Uansett hva det er så gjør man modifikasjoner på ting.

Vi installerer stadig programmer på maskinene våre. Java, Adobe Acrobat Reader, Spotify, Itunes, og mange flere. Det samme gjelder for disse programmene som for Windows og OSX, de trenger også oppdateringer og det er viktig å installere de for å unngå sikkerhetshull. En maskin med antivirus men som ikke er oppdatert vil i mange tilfeller bli infisert av ondsinnet kode om man blir eksponert for dette.

En annen måte å se på dette på er at du kan kanskje kjøpt et program eller operativsystem og i ettertid så får du gratis, i mange tilfeller, oppdateringer som gir det noe som fungerer bedre, som er sikrere eller helt nye funksjoner. På grunn av dette anbefaler vi at du installerer alle oppdateringer til din maskin og dine programmer.

Itstyring AS har systemer som hjelper deg med å sikre at maskinen og programmene dine er oppdaterte til enhver tid. Lurer du på om dette er noe for deg så kan du jo ta en prat med oss. Selv en ensom maskin uten noen tilhørighet til domene eller andre ting man har i store bedrifter kan styres av våre systemer.

Fant du det du letet etter?