Skyvettreglene

1. Planlegg påsken og meld fra hvor du går. Eller, hvis du har Skype for Business er du alltid tilgjengelig, og da gjør det ikke noe om ikke alle har fått med seg at du ikke er på kontoret!

2. Tilpass turen etter evne og forhold. Dårlig nett på fjellet sa du? Ikke noe problem, du kan fortsatt være produktiv! Har du lagret dokumentene dine i OneDrive for Business vil dokumentene fortsatt være tilgjengelig for deg. Hvis nett faller ut i perioder vil endringer lagres lokalt, og når du er på nett igjen vil dokumentene dine automatisk synkroniseres med de siste endringene du gjorde.

3. Ta hensyn til vær- og skredvarsel. Pass på at dine jobbdokumenter får den beskyttelsen de fortjener, og velg en skytjeneste som setter sikkerhet og personvern først. Dine data er kun lagret i Europa, og du eier og kontrollerer hvem som skal få se dine data.

4. Vær forberedt på uvær og kulde, selv på korte turer. Pass på å ha et godt passord. Kombiner gjerne store bokstaver, symboler og tall, og bytt passord regelmessig.

5. Ta med nødvendig utstyr for å kunne hjelpe deg selv og andre. Med Microsoft sine skytjenester har du alltid tilgang til dine dokumenter, e-poster og kollegaer fra smarttelefon, nettbrett og PC.Veldig praktisk når du er tom for strøm på PC-en og må sende et viktig dokument til en kollega.

6. Ta trygge veivalg. Gjenkjenn skredfarlig terreng og usikker is. Deler du og dine kollegaer dokumenter trenger du ikke å følge med på mailen om du får tilsendt enda en ny oppdatert versjon. Dine kollegaer vil oppdatere planer, budsjetter, prosjekter mens du er på fjellet, og dere har alle tilgang til sist oppdaterte versjonen. Da slipper du få en overraskelse når du er tilbake på jobb!

7. Bruk kart og kompass. Vit alltid hvor du er. Del kalenderen din med kollegaene dine slik at de kan se om du tilgjengelig eller ikke. Legger du inn en Out Of Office-melding i Outlook, vil dette automatisk komme opp på din status på Skype for Business og i din kalender.

8. Vend i tide – det er ingen skam å snu. Selv om man alltid kan være tilgjengelig med Skype for Business og har tilgang til alt du trenger av dokumenter i OneDrive for Business er det fortsatt lov å kose seg i påsken. Ble det strålende sol og pudderføre likevel? Ta deg en tur, og jobb senere på dagen eller kvelden.

9. Spar på kreftene og søk ly om nødvendig. Pass på å ha litt fri i ferien også! Sett deg selv som «Ikke Forstyrr» på Skype for Business slik at ingen kan forstyrre deg – og spis store mengder påskemarsipan.

Med Office 365 har du enkelt tilgang til de verktøyene du trenger for å få ting gjort, når som helst og hvor som helst. ITStyring.no kan levere Office 365 til din bedrift. Ta kontakt så hjelper vi deg i gang! God påske 🙂

Fant du det du letet etter?