Microsoft 365 for Bedrifter er Microsofts nye samling av applikasjoner og tjenester som gir en komplett IT løsning for bedrifter. Den forener Office 365 med Enhetsadministrasjon og sikkerhet for å knytte folk og informasjon sammen.

Alt du trenger, hvorhen du trenger det Sammenkoblede opplevelser forbedrer produktivitet og gir næring til en samarbeidskultur. Benytt programmer som Word, Excel, PowerPoint sammen med Outlook og Exchange, Teams og OneDrive for å samhandle bedre og for å få kontroll på bedriftens data.

Ikke drukne i alt papirarbeidet Ved hjelp av tjenester som Flow, og Forms kan du raskt samle inn og behandle data i kjente applikasjoner. Du kan automatisere arbeidsoppgaver slik at tid blir frigjort til mer fornuftige oppgaver.

Beskytt det som betyr mest. Kundedataene er trygt lagret i skyen, med mulighet for tilgangskontroll og deling av de. Et delt dokument kan oppdateres av interne og eksterne ved behov. Og når eksterne ikke lengre skal ha tilgang er det lett å trekke denne tilbake.